Cara Jadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum



Nak jadi ahli @ pengedar shaklee?


Cara - caranya:

1. Mendaftar dengan membuat pembayaran untuk Yuran pendaftaran sebanyak RM65 jika anda mengambil sendiri member kit di cawangan yang berdekatan atau tambahan RM10 jika member kit diposkan kepada anda.


2. Membuat pembelian melebihi 200 points iaitu lebih kurang RM650 untuk mendapat keahlian percuma. 
Anda cuma perlu hubungi saya dan saya akan uruskan proses pendaftaran atau pun pergi sendiri ke branch Shaklee daftar mengunakan Id saya 1104523 sebagai sponsor/upline.

 # Cara ke 2 nampak macam banyak modal je kan?? tak perlu risau,  jika hendak mendaftar dalam group saya, anda boleh membeli untuk kegunaan sendiri dan sambil2 tu boleh mempromosi kepada rakan2 tentang kelebihan dan kebaikan vitamin shaklee, setelah cukup belian RM650, saya akan mendaftar menjadi ahli percuma.
 # Saya pun mendaftar cara ke 2, anak sepupu saya yang cadangkan macam tu, x sapai 1 bln saya dah dapat jadi ahli, saya makan n saya promot kat kawan2 n ahli keluarga terdekat, Alhamdulillah, diorang berminat nak cuba n berpuas hati dengan produk shaklee.. 


Jika anda berminat sila sms/wssp ke 



Nama Penuh :
No I.C. :
Alamat :
Jantina :
Bangsa :
No Tel Bimbit :
Maybank Akaun : (jika ada) 


Perlu ke Maintain point dalam shaklee?

Kalau nak makan sendiri, tak perlulah maintain points, tetapi jika anda mahu mulakan perniagaan, anda perlu maintain points untuk melayakkan anda menikmati bonus.


Apa kelebihan menjadi ahli shaklee?

Anda dapat membeli ngan harga ahli dan setiap pembelian akan diberi points yang boleh ditukarkan kepada tunai setiap bulan.






Jika menjadi ahli di bawah saya, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee di bawah bimbingan group kami.



Cepat2 hubungi saya dan bersama-samamencapai kejayaan serta menjalani kehidupan secara sihat. 








No comments:

Post a Comment